Esküvő videó Pécs, esküvői fotó és videó készítése, pécs,paks,szekszárd.
pécs esküvő video fotó pécs paks szekszárd dombóvár esküvői videos fotós esküvő fotós, esküvő, video fotó, fénykép, fényképész, pécs, retusálás, esküvői, fotózás, fénykép, fényképész, fotókönyv, fotográfus, készítés, kép, album, menyasszony, vőlegény, esküvői, alkalom, ünnep
15442
page-template-default,page,page-id-15442,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

K & Cs | esküvő videó Paks

Kriszti és Csabi kisfilmjét Pakson forgattuk. Külön köszönet Kriszti barátnőinek az extra vidámságért a készülődés alatt. Reméljük, hogy az elkövetkező videóinkban is ennyi mosolygós vidám arcot fogunk viszontlátni.

G & D | esküvő videó Szekszárd

Gitta és Dani esküvői videója Szekszárdon a Bodri Pincészetben készült. Mivel Gittáék külföldön élnek így az esküvő szervezésének nagy része az örömanyára hárult. Gitta anyukája csodálatos programokkal szórakoztatta a svájci és magyar vendégeket, reméljük videónkkal is meg tudjuk mutatni milyen különleges esküvőn vehettünk részt.

E & B | esküvő videó Pécs

Eszter és Barnabás highlights videóját Pécsen készítettük. Idei utolsó, novemberi esküvőnkön is kegyes volt velünk az időjárás, gyönyörű napsütésben tudtunk fotózni és videózni a bikali Puchner Kastélyban. Külön köszönet Eszteréknek, hogy egy kora reggeli mecseki fotózás kedvéért harmadszorra is hajlandóak voltak esküvői ruhájukat felhúzni.

Sz & B | esküvő videó Bonyhád

Szilvi és Balázs Mecseknádasdon a Bagoly Csárdában rendezte meg lakodalmát. A templomi és polgári szertartás Hidason volt. Az esküvői képeket és kreatív videókat Mecseknádasdon a Templom téren és Bikalon a Puchner Kastélyszállóban készítettük el.

M & Gy | esküvő videó Pécs

Mariann és Gyula esküvője volt az első ahol videó készítésben is kipróbálhattuk magunkat. A kreatív fotózás és videózás helyszínéül Pécsett a Havihegyi templomot illetve Orfűt választottuk.

A & B | esküvő videó Pécs

Anikó és Balázs esküvőjére meglepetésből készítettük ezt a kis highlights videót. A templomi szertartásra Pécsen a Dzsámiban került sor, a lakodalmat pedig a Palatinus Hotelben rendezték meg. Kreatív fotózásra az esküvő utáni hétfőt és a pécsi történelmi belvárost választottuk.